Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Equinox’ – Kommende dansk Netflix-serie fra Piv Bernth (‘Arvingerne’)

‘Equinox’ – Kommende dansk Netflix-serie fra Piv Bernth (‘Arvingerne’)

17/09/2019 | Flixfilm

netflix logoNetflix har i dag offentliggjort, at de laver endnu en ny dansk serie. Denne gang er der tale om ‘Equinox’, som er baseret på den populære podcast ‘Equinox 1985’.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse til Flixfilm.dk.

Serien, der består af seks afsnit, er skrevet af hovedforfatter Tea Lindeburg og bliver executiv produceret af Piv Bernth (‘Forbrydelsen’, ‘Arvingerne’, ‘Borgen’, ‘Bedrag’, ‘Broen’, ‘Herrens veje’ og ‘Liberty’).

Annonceringen kommer under en måned efter, at streamingtjenesten kunne afsløre, at ‘Kastanjemanden‘, som er baseret på den populære roman skrevet af den anmelderroste forfatter bag ‘Forbrydelsen’, Søren Sveistrup, også er på vej til at blive en dansk Netflix-serie.

‘Equinox’ er en karakterdreven, overnaturlig thriller om den unge kvinde, Anna, der som barn, bliver stærkt berørt af den uforklarlige forsvinden af en klasse med nyudklækkede studenter i 1999. Serien foregår i Danmark og springer frem og tilbage mellem 1999, hvor de unge studenter forsvinder, og nutiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Fantasy-film med 'Stranger Things'-stjerne får premieredato

Anna er kun 10 år gammel i 1999, da en klasse med studenter af uforklarlige årsager forsvinder sporløst. Anna, som var tæt på én af de savnede studenter, bliver som barn traumatiseret over tragedien og plages i årene efter af mareridt. 21 år senere i 2020 lever Anna fredfyldt med sin familie, da hendes mareridt pludseligt vender tilbage og hjemsøger hende. Da den eneste overlevende fra 1999 pludseligt dør, beslutter Anna sig for at finde ud af, hvad der skete med de unge studenter. Hun opdager en mørk og foruroligende sandhed, der involverer hende på måder, hun aldrig havde forestillet sig.

Produktionen af ‘Equinox’ forventes at starte senere på året, mens en premieredato endnu ikke er fastlagt.
Skriv kommentar