Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Equinox

30/12/2020 | Flixfilm

Equinox på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Astrid hjemsøges af syner, efter hendes søster forsvandt med sine klassekammerater for 21 år siden. Hun undersøger sagen og afdækker en mørk og uhyggelig sandhed.

Equinox (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Equinox på YouTube.Se Equinox på Netflix

Læs anmeldelse af Equinox - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Equinox (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Equinox (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Equinox, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Equinox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar