Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Er Ferrari, McLaren eller Porsche hurtigst? Netflix giver svaret i nyt motorprogram

Er Ferrari, McLaren eller Porsche hurtigst? Netflix giver svaret i nyt motorprogram

21/03/2018 | Flixfilm

I 2015 afviste streamingtjenesten Netflix, at lave et nyt motor-show med de tidligere værter på bilmagasinet ‘Top Gear’ – Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May – som alle havde forladt deres job hos BBC efter en række kontroverser.

De tre værter endte derimod hos konkurrenten Amazon Prime Video, der eftersigende betalte 1,6 milliarder kroner for programmet, som senere blev kendt som ‘The Grand Tour’.

Netflix har dog helt tiden haft blod på tanden efter et bilmagasin og derfor kan streamingtjenesten den 6. april præsentere deres første motorshow; ‘Fastest Car’. Se trailer nederst i artiklen.

I hvert af de 1-time-lange afsnit, skal superbiler konkurrere med gamle lig om hvilken der er hurtigst. De ældre biler har dog den fordel at de er blevet ombygget. Men kan Honda CRX fra 1984 virkelig kører hurtigere end en Ferrari California? Eller kan en Pontiac Minivan 2011 give en Porsche GT3 baghjul? Og hvem vinder når en McLaren MP4 dyster mod en Buick Grand National fra 1984? Alle disse spørgsmål samt meget vil blive besvaret når programmet løber over skærmen, som også vil give et nærmere indblik i hvordan bilerne er blevet ombygget.

LÆS OGSÅ   'Cobra Kai' sæson 5 får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

Se ‘Fastest Car’ på Netflix Danmark fra den 6. april.
1 kommentar til Er Ferrari, McLaren eller Porsche hurtigst? Netflix giver svaret i nyt motorprogram

  1. Tonny Vedel - kl. 15:16, 21-03-2018:

    Den hurtigste bil i verden i dag er en elektrisk bil. Og den hedder Tesla Roadster 2. Standard udgaven accelerere fra 0 til 100 km på 1,9 sek. Men der bliver sikkert ikke vist noget som helst med Tesla i dette program da det desværre nok er sponsoreret af olie og bil industrien ligesom Top Gear ):

Skriv kommentar