Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Era el Cielo

Era el Cielo

25/01/2017 | Flixfilm

Se Era el Cielo på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En gift kvinde undlader at fortælle sin mand, at hun er blevet voldtaget, men hun ved ikke, at han har sin egen mørke hemmelighed og vil have hævn.


Se Era el Cielo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEra el Cielo havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Era el Cielo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Era el Cielo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Era el Cielo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Era el Cielo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar