Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Eragon

01/01/2018 | Flixfilm

Se Eragon på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Stefen Fangmeier
Skuespillere: Ed Speleers, Jeremy Irons, Sienna Guillory, Robert Carlyle
Spilletid: 104 min
Land: USA, UK, Hungary
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Da den 17-årige Eragon finder et drageæg, bliver han pludselig selv en del af legenden om dragerytterne.

Eragon havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Eragon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Eragon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eragon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eragon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar