Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Erased

01/07/2018 | Flixfilm

Se Erased på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Philipp Stölzl
Skuespillere: Aaron Eckhart, Liana Liberato, Olga Kurylenko, Garrick Hagon
Spilletid: 100 min
Land: USA, Canada, Belgium, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Satoru Fujinuma kan rejse tilbage i tiden for at redde andres liv. Da han vågner 18 år tidligere, har han mulighed for at redde klassekammerater, der blev myrdet.


Se Erased på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkErased (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Erased (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Erased herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Erased er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Erased (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar