Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Erased

15/12/2017 | Flixfilm

Se Erased på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yûki Furukawa, Tomoka Kurotani, Reo Uchikawa, Brenda Joan Wong
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Efter drabet på sin mor bruger Satoru sine evner til at rejse 18 år tilbage i tiden for at forhindre morens og tre klassekammeraters død.

Erased (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Erased på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Erased (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Erased (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Erased, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Erased er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar