Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Erbarme dich – Matthäus Passion Stories

Erbarme dich – Matthäus Passion Stories

06/11/2022 | Flixfilm

Erbarme dich – Matthäus Passion Stories på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Ramón Gieling
Skuespillere: Peter Sellars, Anna Enquist, Emio Greco
Spilletid: 98 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch, English, German, Russian, Italian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Under prøver til J.S. Bachs Matthæuspassion taler kunstnere og musikere om det tidløse værk og dets effekt på publikum.

Erbarme dich – Matthäus Passion Stories havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Erbarme dich – Matthäus Passion Stories på YouTube.Se Erbarme dich – Matthäus Passion Stories på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Erbarme dich – Matthäus Passion Stories ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Erbarme dich – Matthäus Passion Stories stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Erbarme dich – Matthäus Passion Stories, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Erbarme dich – Matthäus Passion Stories er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar