Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eric Andre: Legalize Everything

Eric Andre: Legalize Everything

23/06/2020 | Flixfilm

Se Eric Andre: Legalize Everything på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Eric Notarnicola
Skuespillere: Eric André
Spilletid: 51 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Eric Andre går på scenen i New Orleans og kaster sig over fejlbehæftede fastfoodikoner, lyksalighederne ved autoudfyldning og det bizarre valg af temasangen til Cops.


Se Eric Andre: Legalize Everything på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEric Andre: Legalize Everything havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eric Andre: Legalize Everything ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eric Andre: Legalize Everything herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eric Andre: Legalize Everything er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eric Andre: Legalize Everything stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar