Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eric Clapton – The 1970s Review

Eric Clapton – The 1970s Review

06/11/2022 | Flixfilm

Eric Clapton – The 1970s Review på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Lili Fini Zanuck
Skuespillere: Eric Clapton, Duane Allman, Ginger Baker
Spilletid: 135 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Gennem anekdotiske interviews og arkivoptagelser fra koncerter følger denne dokumentar den legendariske guitarists karriere op gennem 70'erne.

Eric Clapton – The 1970s Review havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eric Clapton – The 1970s Review på YouTube.Se Eric Clapton – The 1970s Review på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Eric Clapton – The 1970s Review ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eric Clapton – The 1970s Review stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eric Clapton – The 1970s Review, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eric Clapton – The 1970s Review er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar