Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Eric’ – Psykologisk-thriller med Benedict Cumberbatch får premieredato

‘Eric’ – Psykologisk-thriller med Benedict Cumberbatch får premieredato

27/03/2024 | Flixfilm

Den engelske skuespiller Benedict Cumberbatch (‘The Imitation Game’, ‘The Power of the Dog‘) er snart aktuel i den kommende Netflix-serie ‘Eric’.

Streamingtjenesten har netop offentliggjort premieredatoen, som er fastsat til den 30. maj.

Se et par billeder fra ‘Eric’ nederst i artiklen.

Miniserien, som endnu ikke har fået en trailer, foregår i 1980’ernes New York, handler om den 9-årig dreng, Edgar, som forsvinder en morgen på vej til skole, hvilket får faren, Vincent, til desperat at igangsætte en eftersøgning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vincent, en af New Yorks førende dukkemagikere og skaberen af det enormt populære børneprogram “Good Day Sunshine”, kæmper for at håndtere tabet af sin søn, og bliver mere og mere fortvivlet og ustabil.

Han klamrer sig til sin søns tegninger af en blå monsterdukke ved navn Eric og tror, at hvis han kan få Eric på tv, vil Edgar komme hjem.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Scoop'

Mens Vincents adfærd bliver mere og mere destruktiv og skubber hans familie, kolleger og detektiver væk, bliver Eric, en nødvendig fantasi, hans eneste allierede i forsøget på at få sin søn hjem.

‘Eric’, som er inspireret af en sand historie, er skabt af Emmy-vinderen Abi Morgan (‘The Hour’, ‘The Iron Lady’, ‘The Split’) og instrueret af Lucy Forbes (‘The End of the F***ing World’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien er på i alt 6 afsnit og rollelisten byder også på navne som Clarke Peters, Ivan Howe, David Denman, Bamar Kane, Adepero Odyue, Alexis Molnar og Roberta Colindrez.

‘Eric’ har premiere på Netflix Danmark den 30. maj.
Skriv kommentar