Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Erin Brockovich

Erin Brockovich

01/08/2019 | Flixfilm

Se Erin Brockovich på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: Julia Roberts, David Brisbin, Dawn Didawick, Albert Finney
Spilletid: 131 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Julia Roberts vandt en Oscar i dette følelsesladede drama for sin skildring af en fraskilt mor, som opdager en uretfærdighed og går op imod de onde.


Se Erin Brockovich på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Erin Brockovich havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Erin Brockovich ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Erin Brockovich:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Erin Brockovich er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Erin Brockovich stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar