Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Erin Brockovich

Erin Brockovich

01/08/2021 | Flixfilm

Erin Brockovich på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Steven Soderbergh
Skuespillere: Julia Roberts, Albert Finney, David Brisbin
Spilletid: 131 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Julia Roberts vandt en Oscar i dette følelsesladede drama for sin skildring af en fraskilt mor, som opdager en uretfærdighed og går op imod de onde.

Erin Brockovich havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Erin Brockovich på YouTube.Se Erin Brockovich på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Erin Brockovich ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Erin Brockovich stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Erin Brockovich, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Erin Brockovich er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar