Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Erkekler

10/03/2017 | Flixfilm

Se Erkekler på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Faruk Aksoy
Skuespillere: Fikret Kuskan, Ali Poyrazoglu, Asuman Dabak, Günes Emir
Spilletid: 122 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En terapeut og hans patient prøver at forstå deres komplekse forhold til kvinder og deres ikke så komplekse forhold til deres seksualdrift.

Erkekler havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Erkekler på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Erkekler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Erkekler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Erkekler, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Erkekler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar