Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Errementari: The Blacksmith and the Devil

Errementari: The Blacksmith and the Devil

12/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Errementari: The Blacksmith and the Devil på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En grusom smed torturerer en dæmon, som han giver skylden for sit elendige liv. Men en forbipasserende forældreløs pige kan forandre alt. Baseret på et baskisk folkesagn.


Se Errementari: The Blacksmith and the Devil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Errementari: The Blacksmith and the Devil herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Errementari: The Blacksmith and the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar