Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Errementari: The Blacksmith and the Devil

Errementari: The Blacksmith and the Devil

12/10/2018 | Flixfilm

Se Errementari: The Blacksmith and the Devil på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En grusom smed torturerer en dæmon, som han giver skylden for sit elendige liv. Men en forbipasserende forældreløs pige kan forandre alt. Baseret på et baskisk folkesagn.Se Errementari: The Blacksmith and the Devil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Errementari: The Blacksmith and the Devil:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Errementari: The Blacksmith and the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar