Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Errementari: The Blacksmith and the Devil

Errementari: The Blacksmith and the Devil

12/10/2018 | Flixfilm

Errementari: The Blacksmith and the Devil på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En grusom smed torturerer en dæmon, som han giver skylden for sit elendige liv. Men en forbipasserende forældreløs pige kan forandre alt. Baseret på et baskisk folkesagn.

Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Errementari: The Blacksmith and the Devil på YouTube.Se Errementari: The Blacksmith and the Devil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Errementari: The Blacksmith and the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Errementari: The Blacksmith and the Devil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar