Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Errementari: The Blacksmith and the Devil

12/10/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Fantasy, Horror
Instruktør: Paul Urkijo Alijo
Skuespillere: Kandido Uranga, Eneko Sagardoy, Uma Bracaglia, Ramón Aguirre
Spilletid: 98 min
Land: Spain, France
Sprog: Basque
IMDB-bedømmelse: 6.4

Resumé: En grusom smed torturerer en dæmon, som han giver skylden for sit elendige liv. Men en forbipasserende forældreløs pige kan forandre alt. Baseret på et baskisk folkesagn.


Se Errementari: The Blacksmith and the Devil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Errementari: The Blacksmith and the Devil herunder:Fra premieredatoen (12. oktober, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Errementari: The Blacksmith and the Devil (Errementari: Grovsmeden og djævlen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Errementari: The Blacksmith and the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar