Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Errors of the Human Body

Errors of the Human Body

01/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Errors of the Human Body på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Eron Sheean
Skuespillere: Michael Eklund, Karoline Herfurth, Tómas Lemarquis, Rik Mayall
Spilletid: 101 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Da hans søn dør af en sjælden genetisk mutation, flytter en forsker i genetik til Tyskland for at fortsætte sit arbejde. Men der er noget uldent ved hans nye kolleger.


Se Errors of the Human Body på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Errors of the Human Body havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Errors of the Human Body ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Errors of the Human Body herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Errors of the Human Body er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Errors of the Human Body stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar