Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Errors of the Human Body

Errors of the Human Body

01/01/2014 | Flixfilm

Se Errors of the Human Body på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Eron Sheean
Skuespillere: Michael Eklund, Karoline Herfurth, Tómas Lemarquis, Rik Mayall
Spilletid: 101 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Da hans søn dør af en sjælden genetisk mutation, flytter en forsker i genetik til Tyskland for at fortsætte sit arbejde. Men der er noget uldent ved hans nye kolleger.


Se Errors of the Human Body på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkErrors of the Human Body havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Errors of the Human Body ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Errors of the Human Body herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Errors of the Human Body er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Errors of the Human Body stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar