Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Esa Maldita Costilla

Esa Maldita Costilla

06/11/2022 | Flixfilm

Esa Maldita Costilla på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy
Instruktion: Juan José Jusid
Skuespillere: Susana Giménez, Luis Brandoni, Rossy de Palma
Spilletid: 93 min
Land: Argentina, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Da fire venner beskriver deres ideelle mand under en hæsblæsende aften i byen, planlægger en smuglyttende taxachauffør at udgive sig for hver kvindes drømmemand.

Esa Maldita Costilla havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Esa Maldita Costilla på YouTube.Se Esa Maldita Costilla på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Esa Maldita Costilla ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Esa Maldita Costilla stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Esa Maldita Costilla, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Esa Maldita Costilla er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar