Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape from Alcatraz

Escape from Alcatraz

01/04/2020 | Flixfilm

Se Escape from Alcatraz på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Don Siegel
Skuespillere: Clint Eastwood, Patrick McGoohan, Roberts Blossom, Jack Thibeau
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Dette er en fascinerende fortælling om de eneste tre mænd, der er flygtet fra det berygtede, lukkede fængsel på Alcatraz. En stærk, realistisk rekonstruktion fra Alcatraz.


Se Escape from Alcatraz på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEscape from Alcatraz (Flugten fra Alcatraz) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Escape from Alcatraz (Flugten fra Alcatraz) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Escape from Alcatraz herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Escape from Alcatraz (Flugten fra Alcatraz) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape from Alcatraz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar