Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Escape from Alcatraz

17/02/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1979
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Don Siegel
Skuespillere: Clint Eastwood, Patrick McGoohan, Roberts Blossom, Jack Thibeau
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: Dette er en fascinerende fortælling om de eneste tre mænd, der er flygtet fra det berygtede, lukkede fængsel på Alcatraz. En stærk, realistisk rekonstruktion fra Alcatraz.


Se Escape from Alcatraz på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Escape from Alcatraz (Flugten fra Alcatraz) havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Escape from Alcatraz (Flugten fra Alcatraz) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Escape from Alcatraz herunder:Fra premieredatoen (17. februar, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Escape from Alcatraz (Flugten fra Alcatraz) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Escape from Alcatraz stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar