Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape from Planet Earth

Escape from Planet Earth

01/06/2019 | Flixfilm

Se Escape from Planet Earth på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Cal Brunker
Skuespillere: Brendan Fraser, Rob Corddry, Ricky Gervais, Jonathan Morgan Heit
Spilletid: 89 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Denne animerede komedie for alle aldre følger astronauten Scorch Supernova, de blå rumvæsners helt, som har en stor appetit på eventyr.


Se Escape from Planet Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Escape from Planet Earth havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Escape from Planet Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Escape from Planet Earth:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Escape from Planet Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape from Planet Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar