Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape from Planet Earth

Escape from Planet Earth

01/06/2019 | Flixfilm

Escape from Planet Earth på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Cal Brunker
Skuespillere: Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker, Jessica Alba
Spilletid: 89 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Denne animerede komedie for alle aldre følger astronauten Scorch Supernova, de blå rumvæsners helt, som har en stor appetit på eventyr.

Escape from Planet Earth havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Escape from Planet Earth på YouTube.Se Escape from Planet Earth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Escape from Planet Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape from Planet Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Escape from Planet Earth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Escape from Planet Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar