Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape from the ‘Liberty’ Cinema

Escape from the ‘Liberty’ Cinema

13/10/2019 | Flixfilm

Escape from the ‘Liberty’ Cinema på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Wojciech Marczewski
Skuespillere: Janusz Gajos, Zbigniew Zamachowski, Teresa Marczewska
Spilletid: 92 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Der opstår et kunstnerisk oprør i biografen, hvor filmfigurerne pludselig taler frit til publikum, hvilket får en vrissen censor til at bekæmpe opstanden.

Escape from the ‘Liberty’ Cinema havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Escape from the ‘Liberty’ Cinema på YouTube.Se Escape from the ‘Liberty’ Cinema på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Escape from the ‘Liberty’ Cinema ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape from the ‘Liberty’ Cinema stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Escape from the ‘Liberty’ Cinema, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Escape from the ‘Liberty’ Cinema er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar