Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape from Wildcat Canyon

Escape from Wildcat Canyon

16/08/2019 | Flixfilm

Escape from Wildcat Canyon på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Adventure, Family
Instruktion: Marc F. Voizard
Skuespillere: Dennis Weaver, Michael Caloz, Peter Keleghan
Spilletid: 96 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da deres fly styrter ned på et afsidesliggende bjerg, forsøger en ung dreng og hans bedstefar at kæmpe sig tilbage til civilisationen med livet i behold.

Escape from Wildcat Canyon havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Escape from Wildcat Canyon på YouTube.



Se Escape from Wildcat Canyon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Escape from Wildcat Canyon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape from Wildcat Canyon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Escape from Wildcat Canyon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Escape from Wildcat Canyon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar