Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape Plan 2

Escape Plan 2

01/02/2020 | Flixfilm

Se Escape Plan 2 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Steven C. Miller
Skuespillere: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Xiaoming Huang, Jesse Metcalfe
Spilletid: 96 min
Land: China, USA
Sprog: English, Chinese, Arabic
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Sikkerhedseksperten Ray Breslins bedste mand bliver ført til et topsikret fængsel, hvor han må kæmpe for sit liv og lede efter en flugtvej.

Escape Plan 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Escape Plan 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Escape Plan 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape Plan 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Escape Plan 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Escape Plan 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar