Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape Plan: The Extractors

Escape Plan: The Extractors

01/12/2020 | Flixfilm

Escape Plan: The Extractors på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: John Herzfeld
Skuespillere: Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, Chinese, German
IMDb-karakter: 4.4

Handling: I opfølgeren til Escape Plan må fængselseksperten Ray Breslin vende tilbage til et flugtsikret fængsel for at befri en teknologigigants datter og sin egen kæreste.

Escape Plan: The Extractors havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Escape Plan: The Extractors på YouTube.Se Escape Plan: The Extractors på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Escape Plan: The Extractors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape Plan: The Extractors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Escape Plan: The Extractors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Escape Plan: The Extractors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar