Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape Plan

Escape Plan

12/11/2019 | Flixfilm

Se Escape Plan på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Mikael Håfström
Skuespillere: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Faran Tahir
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English, German, Arabic, Urdu
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Sikkerhedseksperten Ray bliver snydt og smidt i et flugtsikkert fængsel, som han selv har designet og må bruge al sin knowhow til at bryde ud.Se Escape Plan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Escape Plan havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Escape Plan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Escape Plan:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Escape Plan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape Plan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar