Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape Plan

Escape Plan

12/11/2019 | Flixfilm

Escape Plan på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Mikael Håfström
Skuespillere: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, 50 Cent
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English, German, Arabic, Urdu
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Sikkerhedseksperten Ray bliver snydt og smidt i et flugtsikkert fængsel, som han selv har designet og må bruge al sin knowhow til at bryde ud.

Escape Plan havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Escape Plan på YouTube.Se Escape Plan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Escape Plan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape Plan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Escape Plan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Escape Plan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar