Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Escape Room: Tournament of Champions

Escape Room: Tournament of Champions

07/07/2023 | Flixfilm

Escape Room: Tournament of Champions på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Horror
Instruktion: Adam Robitel
Skuespillere: Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll
Spilletid: 88 min
Land: United States, South Africa, Hungary, Canada
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Så er spillet i gang igen. To overlevede den mareridtsagtige labyrint af flugtrum, men denne gang har skaberen af labyrinten større og mere djævelske planer på bedding.Se Escape Room: Tournament of Champions på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Escape Room: Tournament of Champions havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Escape Room: Tournament of Champions på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Escape Room: Tournament of Champions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape Room: Tournament of Champions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Escape Room: Tournament of Champions, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Escape Room: Tournament of Champions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar