Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape Room

Escape Room

13/11/2020 | Flixfilm

Escape Room på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Horror
Instruktion: Adam Robitel
Skuespillere: Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis
Spilletid: 99 min
Land: United States, South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Seks fremmede må bruge alle deres evner til at overleve og slippe ud af en række livsfarlige mystery rooms, som prikker til deres værste mareridt – eller dø i forsøget.

Escape Room havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Escape Room på YouTube.Se Escape Room på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Escape Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Escape Room, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Escape Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar