Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape Room

Escape Room

13/11/2020 | Flixfilm

Se Escape Room på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Adam Robitel
Skuespillere: Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis, Tyler Labine
Spilletid: 99 min
Land: USA, South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Seks fremmede må bruge alle deres evner til at overleve og slippe ud af en række livsfarlige mystery rooms, som prikker til deres værste mareridt – eller dø i forsøget.Se Escape Room på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Escape Room havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Escape Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Escape Room:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Escape Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar