Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape The Undertaker

Escape The Undertaker

05/10/2021 | Flixfilm

Escape The Undertaker på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short, Comedy, Game-Show
Instruktion: Ben Simms
Skuespillere: Mark Calaway, Ettore Ewen, Kofi Kingston
Spilletid: 31 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Kan The New Day overleve overraskelserne på The Undertakers uhyggelige landsted? Det er op til dig at afgøre deres skæbne i denne special med WWE-tema.

Escape The Undertaker havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Escape The Undertaker på YouTube.Se Escape The Undertaker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Escape The Undertaker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape The Undertaker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Escape The Undertaker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Escape The Undertaker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar