Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape to the Country Collection

Escape to the Country Collection

15/05/2018 | Ingen kommentarer

Se Escape to the Country Collection på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Værterne tager rundt i Storbritannien og viser huse på landet frem til potentielle købere. De hjælper dem med at vælge og fortæller også om områdernes natur og historie.


Se Escape to the Country Collection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Escape to the Country Collection (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Escape to the Country Collection (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Escape to the Country Collection herunder:Fra premieredatoen (15. maj, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Escape to the Country Collection er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Escape to the Country Collection (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore