Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape to the Country Collection

Escape to the Country Collection

15/05/2018 | Flixfilm

Se Escape to the Country Collection på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Værterne tager rundt i Storbritannien og viser huse på landet frem til potentielle købere. De hjælper dem med at vælge og fortæller også om områdernes natur og historie.

Escape to the Country Collection (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Escape to the Country Collection på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Escape to the Country Collection (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape to the Country Collection (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Escape to the Country Collection, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Escape to the Country Collection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar