Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escape to the Country Collection

Escape to the Country Collection

15/05/2018 | Flixfilm

Se Escape to the Country Collection på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Værterne tager rundt i Storbritannien og viser huse på landet frem til potentielle købere. De hjælper dem med at vælge og fortæller også om områdernes natur og historie.


Se Escape to the Country Collection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEscape to the Country Collection (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Escape to the Country Collection (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Escape to the Country Collection herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Escape to the Country Collection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape to the Country Collection (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar