Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Escape

28/11/2019 | Flixfilm

Se Escape på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Roar Uthaug
Skuespillere: Isabel Christine Andreasen, Ingrid Bolsø Berdal, Milla Olin, Tobias Santelmann
Spilletid: 78 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Signe tages til fange, da mordere udsletter hendes familie. Hun finder ud af, at hendes skæbne er værre end døden, og begiver sig ud på en hæsblæsende flugt.Se Escape på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Escape havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Escape ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Escape:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Escape er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escape stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar