Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Escaping Tel Aviv

Escaping Tel Aviv

30/04/2020 | Flixfilm

Se Escaping Tel Aviv på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Sharif Arafah
Skuespillere: Sherif Mounir, Karim Abdel Aziz, Mona Zaki, Kinda Alloush
Spilletid: 119 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic, Hebrew
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Efter en mand afslører for sin kone, at han er undercoveragent for Mossad, bliver hun og børnene taget med til Israel, hvilket udløser en akut redningsmission.

Escaping Tel Aviv havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Escaping Tel Aviv på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Escaping Tel Aviv ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Escaping Tel Aviv stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Escaping Tel Aviv, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Escaping Tel Aviv er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar