Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Especial 20 años Fútbol de Primera

Especial 20 años Fútbol de Primera

20/05/2020 | Flixfilm

Se Especial 20 años Fútbol de Primera på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Gense de følelsesladede fodboldkampe og uforglemmelige højdepunkter fra de seneste to årtier i denne hyldest til det populære argentinske tv-show "Fútbol de Primera".


Se Especial 20 años Fútbol de Primera på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Especial 20 años Fútbol de Primera (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Especial 20 años Fútbol de Primera (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Especial 20 años Fútbol de Primera:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Especial 20 años Fútbol de Primera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Especial 20 años Fútbol de Primera (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar