Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo

Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo

03/12/2019 | Flixfilm

Se Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Jesus, som fylder 30, tager en uventet gæst med hjem til familien. En julespecial så langt ude, at den kun kan komme fra komikeren Porta dos Fundos.


Se Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo (Julespecial fra Porta dos Fundos 2019) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo (Julespecial fra Porta dos Fundos 2019) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo (Julespecial fra Porta dos Fundos 2019) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar