Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo

Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo

03/12/2019 | Ingen kommentarer

Se Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Jesus, som fylder 30, tager en uventet gæst med hjem til familien. En julespecial så langt ude, at den kun kan komme fra komikeren Porta dos Fundos.


Se Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo (Julespecial fra Porta dos Fundos 2019) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo (Julespecial fra Porta dos Fundos 2019) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo (Julespecial fra Porta dos Fundos 2019) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar