Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie

Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie

04/12/2019 | Flixfilm

Se Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dagen efter Den Sidste Nadver vågner apostlene op med tømmermænd og uden at kunne huske, hvad der skete aftenen før. Og Jesus (Fábio Porchat) mangler.

Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie (Julespecial fra Porta dos Fundos 2018) havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie på YouTube.Se Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie (Julespecial fra Porta dos Fundos 2018) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie (Julespecial fra Porta dos Fundos 2018) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar