Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie

Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie

04/12/2019 | Flixfilm

Se Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Dagen efter Den Sidste Nadver vågner apostlene op med tømmermænd og uden at kunne huske, hvad der skete aftenen før. Og Jesus (Fábio Porchat) mangler.


Se Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie (Julespecial fra Porta dos Fundos 2018) havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie (Julespecial fra Porta dos Fundos 2018) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie (Julespecial fra Porta dos Fundos 2018) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Especial de Natal: Se Beber, Não Ceie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar