Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Estar o no estar

Estar o no estar

14/01/2017 | Flixfilm

Se Estar o no estar på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Marcelo González
Skuespillere: Flavio Medina, Aislinn Derbez, Patricia Reyes Spíndola, Tiaré Scanda
Spilletid: 100 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En syg og forvirret mand tænker tilbage på, hvad der tilsyneladende var et kort, intenst forhold til en ligesindet ung russisk kvinde, der levede et ensomt liv.


Se Estar o no estar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEstar o no estar havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Estar o no estar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Estar o no estar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Estar o no estar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Estar o no estar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar