Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Estar o no estar

Estar o no estar

14/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Estar o no estar på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Marcelo González
Skuespillere: Flavio Medina, Aislinn Derbez, Patricia Reyes Spíndola, Tiaré Scanda
Spilletid: 100 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: En syg og forvirret mand tænker tilbage på, hvad der tilsyneladende var et kort, intenst forhold til en ligesindet ung russisk kvinde, der levede et ensomt liv.


Se Estar o no estar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Estar o no estar havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Estar o no estar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Estar o no estar herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Estar o no estar er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Estar o no estar stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar