Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Estigmas

29/08/2022 | Flixfilm

Estigmas på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Short, Horror
Instruktion: José Luis Martínez, José Moral
Skuespillere: José Carlos Arques, Ontoine De La Morte, Espinosa Jose Luis
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter pludselig at være ramt af en mystisk lidelse begiver en alkoholiker sig ud på en rejse mod frelse fyldt med lidelse, smerte og stigmatisering.

Estigmas havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Estigmas på YouTube.Se Estigmas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Estigmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Estigmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Estigmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Estigmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar