Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Et fjols

26/08/2021 | Flixfilm

Et fjols på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Værten for et homeshopping-program på tv drømmer om at blive spion. Han får sin chance, da han møder en hemmelig agent, der udgiver sig for at være tandlæge.Se Et fjols på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Et fjols havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Et fjols på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Et fjols ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Et fjols stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Et fjols, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Et fjols er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar