Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Et første kig på Glen Keanes ‘Over the Moon’

Et første kig på Glen Keanes ‘Over the Moon’

23/06/2020 | Flixfilm

Et første kig på Glen Keanes Over the MoonStreamingtjenesten Netflix har i dag løftet sløret for deres kommende animationsfilm ‘Over the Moon’ (‘Til månen og tilbage’), som er skabt af den Oscar-belønnede filmskaber og animator Glen Keane.

Se traileren nederst i artiklen.

‘Til månen og tilbage’ er et oplivende musikalsk eventyr om at komme videre, omfavne det uventede og fantasiens kraft.

Fulde af beslutsomhed og passion for videnskab bygger en ung pige et rumskib for at rejse til månen og påvise eksistensen af den legendariske Månegudinde. Der ender hun på en uventet mission og opdager et finurligt land af fantastiske skabninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix kan samtidig offentliggøre navnene på rækken af talenter, som alle er en del af stemme-castet til Glen Keanes animerede film ‘Til månen og tilbage’, der kommer til efteråret: Debutanten Cathy Ang, Grammy-vinderen Phillipa Soo (‘Hamilton’), debutanten Robert G. Chiu, Ken Jeong (‘Crazy Rich Asians’), John Cho (‘Searching’), Ruthie Ann Miles (‘All Rise’), Emmy-nominerede Margaret Cho, tredobbelt SAG-vinder Kimiko Glenn (‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’), Artt Butler og dobbelt Golden Globe-vinder Sandra Oh (‘Killing Eve’) er alle en del af stemmerne i filmen.

LÆS OGSÅ   Se trailer - Morgan Freeman i spektakulær doku-serie; 'Universet'

‘Til månen og tilbage’ er instrueret af animationslegenden Glen Keane, produceret af Gennie Rim og Peilin Chou, mens Christopher Curtis, Marjorie Duffield og Helen Park skriver sangene, og musikken er komponeret af Oscar®-vinderen Steven Price.

‘Over the Moon’ (‘Til månen og tilbage’) får eksklusiv premiere på Netflix Danmark til efteråret.Skriv kommentar