Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Et mord er et mord

Et mord er et mord

31/07/2021 | Flixfilm

Et mord er et mord på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hans kone bliver dræbt i en bilulykke, tror en utro mand, at han har frie tøjler, indtil man finder ud af, at hendes død ikke var et uheld, og mistanken falder på ham.Se Et mord er et mord på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Et mord er et mord havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Et mord er et mord på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Et mord er et mord ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Et mord er et mord stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Et mord er et mord, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Et mord er et mord er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar