Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Et strejf af kærlighed

Et strejf af kærlighed

16/09/2021 | Flixfilm

Et strejf af kærlighed på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En belæst ph.d.-studerende styrer uden om seksuel opmærksomhed, men bliver gravid efter en engangsaffære og står alene med ansvaret for barnet i 1960'ernes London.

Et strejf af kærlighed havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Et strejf af kærlighed på YouTube.Se Et strejf af kærlighed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Et strejf af kærlighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Et strejf af kærlighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Et strejf af kærlighed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Et strejf af kærlighed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar