Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

20/12/2017 | Flixfilm

Eternal Sunshine of the Spotless Mind på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktion: Michel Gondry
Skuespillere: Jim Carrey, Kate Winslet, Tom Wilkinson
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Da en mand erfarer, at hans ekskæreste gennemgik en eksperimentel medicinsk behandling for at udslette alle minder om ham, beslutter han at gøre det samme med hende.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Evigt solskin i et pletfrit sind) havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eternal Sunshine of the Spotless Mind på YouTube.Se Eternal Sunshine of the Spotless Mind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Evigt solskin i et pletfrit sind) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eternal Sunshine of the Spotless Mind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eternal Sunshine of the Spotless Mind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Evigt solskin i et pletfrit sind) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar