Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

20/12/2017 | Flixfilm

Se Eternal Sunshine of the Spotless Mind på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Michel Gondry
Skuespillere: Jim Carrey, Kate Winslet, Gerry Robert Byrne, Elijah Wood
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Da en mand erfarer, at hans ekskæreste gennemgik en eksperimentel medicinsk behandling for at udslette alle minder om ham, beslutter han at gøre det samme med hende.


Se Eternal Sunshine of the Spotless Mind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEternal Sunshine of the Spotless Mind (Evigt solskin i et pletfrit sind) havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Evigt solskin i et pletfrit sind) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eternal Sunshine of the Spotless Mind herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Evigt solskin i et pletfrit sind) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eternal Sunshine of the Spotless Mind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar