Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

20/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Michel Gondry
Skuespillere: Jim Carrey, Kate Winslet, Gerry Robert Byrne, Elijah Wood
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.3

Resumé: Da en mand erfarer, at hans ekskæreste gennemgik en eksperimentel medicinsk behandling for at udslette alle minder om ham, beslutter han at gøre det samme med hende.


Se Eternal Sunshine of the Spotless Mind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Evigt solskin i et pletfrit sind) havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Evigt solskin i et pletfrit sind) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eternal Sunshine of the Spotless Mind herunder:Fra premieredatoen (20. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Evigt solskin i et pletfrit sind) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Eternal Sunshine of the Spotless Mind stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar