Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eternally Confused and Eager for Love

Eternally Confused and Eager for Love

18/03/2022 | Flixfilm

Eternally Confused and Eager for Love på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Vihaan Samat, Jim Sarbh, Dalai
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En akavet og ensom mand i 20'erne, der bliver vejledt – og vildledt – af en fræk fantasitroldmand, kæmper med at finde en kæreste – og ikke at ødelægge det for sig selv.

Eternally Confused and Eager for Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eternally Confused and Eager for Love på YouTube.Se Eternally Confused and Eager for Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Eternally Confused and Eager for Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eternally Confused and Eager for Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eternally Confused and Eager for Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eternally Confused and Eager for Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar