Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Éternel Conflit

Éternel Conflit

07/07/2022 | Flixfilm

Éternel Conflit på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En forbitret lærer siger sit job op for at blive cirkusklovn. I sit nye liv møder han en charmerende akrobat med et kompliceret kærlighedsliv.

Éternel Conflit havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Éternel Conflit på YouTube.Se Éternel Conflit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Éternel Conflit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Éternel Conflit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Éternel Conflit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Éternel Conflit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar