Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ethos

12/11/2020 | Flixfilm

Ethos på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Nuno Leonel, Joaquim Pinto
Skuespillere: N/A
Spilletid: 234 min
Land: Portugal
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: En gruppe mennesker i Istanbul får kontakt på tværs af sociale og kulturelle skel, da deres frygt og ønsker flettes ind i hinanden.

Ethos (Bir Baskadir) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ethos på YouTube.Se Ethos på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ethos (Bir Baskadir) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ethos (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ethos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ethos (Bir Baskadir) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar