Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » EU er i forfald i ny apokalyptisk Netflix-serie; ‘Tribes of Europa’

EU er i forfald i ny apokalyptisk Netflix-serie; ‘Tribes of Europa’

09/02/2021 | Flixfilm

tribes of europe danmark netflixI år 2074 har en mystisk katastrofe ramt Europa og ud af ruinerne opstår der krig mellem de tilbageværende mennesker og stammer.

Sådan lyder præmissen i den kommende post-apokalyptiske Netflix-serie ‘Tribes of Europa’, som får premiere på streamingtjenesten 19. februar.

Se en trailer til serien nederst i artiklen.

I kølvandet på den globale katastrofe kommer tre søskende fra den fredelige Origines-stamme – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) og Elja (David Ali Rashed) – væk fra hinanden og må hver især selv finde vej i en actionfyldt kamp om det nye Europas fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men konflikter opstår mellem søskende og de resterende stammer, da de får fingre i en mystisk terning.

De tre øvrige grupperinger er i den dystopiske fremtiden er The C​rimson Republic, som forsøger at holde lov og orden, den diktatoriske The Crows​ hvis mål er at overtage og udrydde de øvrige, samt The Atlantians​, der er den mest teknologiavanceret og mystiske stamme af dem alle.

LÆS OGSÅ   Netflix dropper advokatdrama og sci-fi-serie

Den tyske Netflix-serie er skabt af Philip Koch, som fortæller at historien er inspireret af Brexit da England i 2016 besluttede sig for at forlade fællesskabet og Europa.

Se første sæson af ‘Tribes of Europa’ på Netflix Danmark fra den 19. februar 2021.Skriv kommentar