Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Eungyo

26/08/2016 | Flixfilm

Eungyo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ensom, ældre digter føler sig ung igen, da skolepigen Eun-gyo træder ind i hans liv til stor ærgrelse for den gamle mands assistent.

Eungyo havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eungyo på YouTube.Se Eungyo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Eungyo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eungyo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eungyo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eungyo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar