Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eureka Stockade

Eureka Stockade

12/11/2022 | Flixfilm

Eureka Stockade på Netflix

Produktionsår: 1949
Genre: Drama, History
Instruktion: Harry Watt
Skuespillere: Chips Rafferty, Jane Barrett, Jack Lambert
Spilletid: 103 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Under Australiens guldfeber i 1850erne modsiger en koalition af minearbejdere sig de undertrykkende love og forhold sat af regeringen.

Eureka Stockade havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eureka Stockade på YouTube.Se Eureka Stockade på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Eureka Stockade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eureka Stockade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eureka Stockade, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eureka Stockade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar