Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Europa ramt af nye prisstigninger

Europa ramt af nye prisstigninger

18/08/2015 | Flixfilm

netflix logoStreamingtjenesten Netflix har endnu en gang valgt at hæve priserne for deres service i store dele af Europa. Danmark og resten af Norden går dog fri i denne omgang.

Tyskland, Frankrig og Holland er blandt landene, der er blev ramt af de nye prisstigninger. Her kostede abonnementet med HD og to samtidige streams tidligere €8,99, men er nu steget til €9,99. Abonnementet uden HD og det store familieabonnement med 4K Ultra HD beholder deres oprindelige priser på henholdsvis €7,99 og €11,99.

Det er mindre end en måned siden, at Danmark blev ramt af et lille prishop, således et abonnement nu koster 89kr om måneden mod 79kr, som var den oprindelige pris da Netflix blev lanceret i Danmark for snart tre år siden. USA blev også ramt af prisstigninger sidste år.

LÆS OGSÅ   'The Lincoln Lawyer' vender tilbage

Netflix begrunder prisstigningerne med at de er nødvendige for at kunne tilbyde film og serier, men en anden årsag kan også være den generelle prisudvikling og valutakurserne, da værdien af den amerikanske dollar er steget væsentlig de seneste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som sædvanligvis rammer prisstigningerne i første omgang kun nye kunder, da nuværende kunder kan beholde Netflix til den oprindelige pris ét år frem.
3 kommentarer til Europa ramt af nye prisstigninger

 1. Anders toft - kl. 19:19, 18-08-2015:

  Er jeg den eneste der savner flere og hyppigere tilføjelse af nye film på Netflix. Jeg mener ikke nødvendigvis nye film produceret i år eller sidste år, men simpelthen bare mange flere film?

 2. Jens - kl. 18:34, 19-08-2015:

  Så længe de holder den under 100 om måneden for mellempakken, så er jeg på.
  @anders, det er vist altid lidt dødt her om sommeren mht nye tilføjelser….

 3. Bo - kl. 05:51, 28-08-2015:

  Jeg er enig i at der er plads til flere film. Der er blevet lavet masser gode film i 80-er og selvfølge også før og efter.
  Men den kunne netflix få godt få fast i og lægge på. Ja det r få rart med helt nyt film, men de gamle er også guide. Netflix få dog købt mange af de gamle og læg den på. Som eks. Young Guns , ja 1-eren lægge på Netflix men hvor er 2-eren og 3 -er en eller alle årgang filmene fra 80-erne. Der er også alle de gamle “de tre musketer”, mener er 6 til 8 forskellige i igennem tiderne der er blevet lavet og hvad med alle Ghostbusters filmene , ja der er 1 på Netflix , men hvor er resten af dem, eller hvad med alle de gamle tarzan film eller serien Night Rider eller den gamle serie V , Osv. Osv. , jeg kunne blive ved.
  Netflix der er masser af film der ude, få den dog på. Det er ældre film så det kan vel ikke vær dyrt for netflix af anskaffe dem.
  Få et større udvalg så der er noget for en være smag og lige netop det man har lyst til at se.

  Netflix , hvis i læser med jer så gør noget ved det.

Skriv kommentar