Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Europe’s Largest Desert

Europe’s Largest Desert

29/08/2022 | Flixfilm

Europe’s Largest Desert på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Drama
Instruktion: Roberto Rossellini
Skuespillere: Ingrid Bergman, Alexander Knox, Ettore Giannini
Spilletid: 118 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Nær Pyrenæerne i Iberia kan den usædvanlige ørken kendt som Bardenas Reales prale af en forbløffende biodiversitet og betagende naturlige formationer.

Europe’s Largest Desert havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Europe’s Largest Desert på YouTube.Se Europe’s Largest Desert på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Europe’s Largest Desert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Europe’s Largest Desert stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Europe’s Largest Desert, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Europe’s Largest Desert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar