Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen

Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen

22/09/2021 | Flixfilm

Se Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Frigivne dokumenter kaster lys over Hitlers nære allierede Otto Skorzenys liv efter 2. verdenskrig, hvor han flygtede til Spanien og blev rådgiver for verdensledere.

Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen (Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen) havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen på YouTube.Se Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen (Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen (Europas farligste mand: Otto Skorzeny i Spainen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar