Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Eurotrip

01/09/2020 | Flixfilm

Se Eurotrip på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktion: Jeff Schaffer, Alec Berg, David Mandel
Skuespillere: Scott Mechlowicz, Jacob Pitts, Michelle Trachtenberg
Spilletid: 92 min
Land: United States, Czech Republic
Sprog: English, French, German, Italian, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Europa bliver aldrig det samme igen, efter at Thomas og hans venner har været her! De hænger ud med fremmede og udlever alle deres skøre indfald på den vildeste rejse!

Eurotrip havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Eurotrip på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Eurotrip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eurotrip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eurotrip, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eurotrip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar