Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Eurotrip

01/09/2020 | Flixfilm

Se Eurotrip på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktør: Jeff Schaffer, Alec Berg(co-director), David Mandel(co-director)
Skuespillere: Scott Mechlowicz, Jacob Pitts, Kristin Kreuk, Cathy Meils
Spilletid: 92 min
Land: USA, Czech Republic
Sprog: English, French, German, Italian, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Europa bliver aldrig det samme igen, efter at Thomas og hans venner har været her! De hænger ud med fremmede og udlever alle deres skøre indfald på den vildeste rejse!


Se Eurotrip på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Eurotrip havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eurotrip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Eurotrip:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eurotrip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eurotrip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar