Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Evan Almighty

Evan Almighty

01/04/2021 | Flixfilm

Evan Almighty på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Tom Shadyac
Skuespillere: Steve Carell, Morgan Freeman, Lauren Graham
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Gud hidkalder narcissistiske Evan til at bygge en ark som forberedelse til en oversvømmelse. I mellemtiden fortolker Evans familie hans nye hobby som en midtvejskrise.

Evan Almighty (Du almægtige, Evan) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Evan Almighty på YouTube.Se Evan Almighty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Evan Almighty (Du almægtige, Evan) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Evan Almighty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Evan Almighty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Evan Almighty (Du almægtige, Evan) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar