Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Evan Almighty

Evan Almighty

06/07/2018 | Flixfilm

Se Evan Almighty på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Tom Shadyac
Skuespillere: Steve Carell, Morgan Freeman, Lauren Graham, Johnny Simmons
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Gud hidkalder narcissistiske Evan til at bygge en ark som forberedelse til en oversvømmelse. I mellemtiden fortolker Evans familie hans nye hobby som en midtvejskrise.


Se Evan Almighty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEvan Almighty (Du almægtige, Evan) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Evan Almighty (Du almægtige, Evan) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Evan Almighty herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Evan Almighty (Du almægtige, Evan) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Evan Almighty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar